Hem    Sökfunktioner    Information    Länkar     Kontakta oss

 
SÖK TIDNING
Månad
Dag

Endast År måste väljas.

 


Slumpad artikel från artikelarkivet


Ford Junior deLuxe   Dela
19350 tidning(ar) i varukorgen.

INFORMATIONKöp

Beställningar kan göras via hemsidan eller via E-post till info@fodelsedagstidning.se eller i kontaktformuläret under "Kontakt". När vi kontrollerat att tidningen finns och att skicket på tidningen är okej, så återkommer vi med Swish nummer innan vi skickar.


Tidningens kvalitet

Tidningarna är alla begagnade och är därmed inte i perfekt skick, utan är av bruksskick så felaktigheter som små revor, vikta hörn, fläckar, missfärgningar förekommer och sen kan det vara så att enstaka annonser är urklippta inuti tidningen.
De flesta tidningar är dock i mycket gott skick då de bara lästs en gång och sedan packats ner. Några tidningar som är över 60 år gamla är till och med i nyskick. Skulle skicket på en tidning vara tveksamt eller om vi skulle vilja rekommendera en annan tidning från samma dag så ringer vi och kollar med kunden hur de vill ha det.
Försäljningen gäller huvudtidningen, har vi bilagan så skickas den med men i många fall så saknas bilagorna.


Leveranstid
Leveranstiden är 1 vecka men beställ gärna tidigare så har vi bättre möjligheter att hitta den bästa tidningen. Skulle man behöva tidningen på kortare tid så kontakta oss så försöker vi lösa det så gott vi kan.
Många tidningar är så pass stora och vi önskar att inte vika tidningar i onödan så vi skickar tidningarna i stort kuvert med skyddsplast såtidningen måste oftast hämtas ut på postkontoret.


Priser

De flesta dagstidningar är prissatta till 395:- men det finns nischae dagstidningar, veckotidningar och månadstidningar som säljs från 95:- och uppåt. Utöver priset så tillkommer 95:- för frakt & administrationskostnader. Den är kostnaden är per order oberoende av antalet tidningar beställda.


Tidning saknas
Om det saknas tidningar från det datum som önskas så går det bra att kontakta oss via e-post eller i kontaktformuläret med önskemål om typ av tidning, vilket datum det gäller och telefonnummer så lägger vi in ert önskemål i vårt register och kontaktar er då sådan tidning kommer in. Den som först registrerat sig står också först i tur för att få tidningen.


Inköp av tidningar

Tidningarna är främst köpta av privatpersoner och vi köper gärna in fler tidningar men vi har satt 50 som minsta antal vi köper in då det annars blir svårhanterbart, tyvärr kan vi inte betala mycket då vi som mest kanske kommer sälja en av hundra tidningar och det ligger mycket arbete bakom med att sortera och registrera varje tidning, sen tillkommer också oftast frakten av tidningarna som ibland överstiger inköpspriset av dem. Men kontakta oss gärna med vilka tidningar ni har, antal och från vilken tidsperiod de kommer från samt var de finns så kommer vi med ett bud. Maila informationen på inkop@fodelsetidning.se

Nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter

Ange din e-mail nedan.

  
Har du tidningar att sälja?

Vi saknar 20 000 tidningar så kontakta

oss ifall du har tidningar från 1700-2000